Droomdag voor Heldense Kep en Kadey

12-7-2018 door: Redactie
Kep uit Helden beleefde in mei zijn droom toen hij zijn idool Max Verstappen mocht ontmoeten tijdens de Jumbo Racedagen in Zandvoort. Ook de droom van zus Kadey kwam onlangs uit: zij mocht in een auto rijden. De droomdagen werden georganiseerd door stichting Dream4Kids, een stichting die dagen organiseert voor kinderen die een ernstige traumatische ervaring hebben gehad.
maskTop
Droomdag voor Heldense Kep en Kadey
maskBottom

Het was Keps grote droom om Max Verstappen te ontmoeten en om samen te racen. Zijn droomdag begon in mei op de F1 Paddock van Circuit Zandvoort, waar hij met een helikopter naartoe werd gebracht. Later in de middag ontmoette hij zijn grote idool Max Verstappen en mocht hij de wedstrijd van de coureur vanuit de VIP-lounge bijwonen.

Ten slotte mocht hij plaatsnemen in de Aston Martin van Max Verstappen om nog een ritje te maken.

Zus Kadey wilde één dag superkrachten hebben en zelf in een auto rijden. Met behulp van een stoeltje en kussen kon ze net boven het dashboard van de BMW kijken waar ze in mocht rijden. Na een rondje rijden, scheuren en slippen samen met de rij-instructeur, stapte ze over naar het volgende vervoersmiddel: een paard. Om haar droomberoep kapster alvast een beetje uit te laten komen, mocht ze de haren van de paarden vlechten. Daarna was haar eigen haar aan de beurt. In de kapsalon werd ze in de watten gelegd, waarna ze samen met mama en broer Kep nog pizza ging eten en een limousine haar weer naar huis bracht.

Dream4Kids zet getraumatiseerde kinderen tussen de 6 en 12 jaar in het zonnetje door één dag hun dromen uit te laten komen. Sinds 2003 worden zulke droomdagen georganiseerd.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie