Gemeente Peel en Maas genomineerd voor prijs

12-7-2018 door: Redactie
Gemeente Peel en Maas maakt kans op de titel Beste Overheids-organisatie 2018. Elk jaar worden de Overheidsawards uitgereikt in Den Haag. Samen met dertig anderen maakt gemeente Peel en Maas kans om tot beste overheidsorganisatie van Nederland benoemd te worden.

Naast gemeente Peel en Maas zijn ook Waterschap Limburg, provincie Gelderland, gemeente Beesel, Kadaster en RIVM genomineerd.

Elk jaar worden de prijzen Overheidsmanager van het Jaar en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar uitgereikt in de Ridderzaal op het Binnenhof in Den Haag.

Beoordeeld op zeven punten

Overheidsorganisaties worden beoordeeld door een jury op zeven punten. Zo wordt er onder meer gekeken naar het onderscheidend vermogen ten opzichte van andere instanties, de duidelijke maatschappelijke effecten, schok- en toekomstbestendigheid, maatschappelijke betrokkenheid en leervermogen van het overheidsorgaan. Ook wordt elk jaar de prijs voor Beste Overheidsmanager uitgereikt aan een overheidsmanager met goede managementkwaliteiten, die werkzaam is op topniveau en veel verantwoordelijkheid heeft. In september wordt de top tien bekendgemaakt, waarna de genomineerden zich moeten verdedigen tegenover de jury en daaruit drie finalisten worden gekozen. In november vindt de uitreiking plaats.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie