Genomineerden Sportgala Peel en Maas

22-2-2018 door: Redactie
De genomineerden voor het Sportgala Peel en Maas over het jaar 2017 zijn bekendgemaakt. Op 6 april worden tijdens de achtste editie van het Sportgala de winnaars in de vier categorieën bekendgemaakt. Ook wordt op de avond de gemeentelijke sporttrofee uitgereikt die afgelopen jaar werd gewonnen door Michel Hendrix.
maskTop
Genomineerden Sportgala Peel en Maas
maskBottom
Turnster Inge Janssen is genomineerd voor talent van het jaar

Per categorie zijn drie genomineerden geselecteerd door het sportgalacomité. Bij de categorie talenten zijn judoka Mark van Dijk uit Egchel, turnster Inge Janssen uit Helden en zwemmer Tijn van Kuijk uit Maasbree genomineerd. Voor de sportman/sportvrouw van het jaar komen paardrijder Michel Hendrix uit Kessel, wielrenner Jac Roemerman uit Helden en wielrenster Sabrina Stultiëns uit Meijel in aanmerking.

Bij de sportploeg van het jaar gaat de strijd tussen dames 1 van volleybalvereniging VC Olympia uit Panningen, dames 1 van voetbalvereniging VV Helden en het eerste herenteam van volleybalvereniging VV Tupos uit Baarlo. In de categorie Iedereen Kan Sporten (IKS) afdeling Noord-Limburg zijn genomineerd: hardloopinitiatief Running Blind Noord-Limburg uit Panningen, paardrijdster Nicole den Dulk uit Tegelen en de G-afdeling van voetbalvereniging Venlosche Boys uit Venlo.

Uit de winnaars van de verschillende categorieën, behalve de regionale IKS-prijs, wordt op het einde van de avond de winnaar van de Gemeentelijke Sporttrofee bekendgemaakt. Ook wordt bij het gala de ontvanger van de bijzondere waarderingsprijs bekendgemaakt voor een vrijwilliger die zich op een speciale manier ingezet heeft voor sport in de gemeente.

De sporttrofee symboliseert een dynamische hand en is een legering van koper en tin, ontworpen door kunstenaar Wim Kömhof. In de handpalm zit een medaille met daarin verwerkt de gemeentegrens van Peel en Maas.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie