Hof van Lektrisch Frenske geopend

31-3-2017 door: Redactie
In het Hof van Lektrisch Frenske in Panningen is op vrijdag 31 maart de nieuwe binnentuin geopend. De bewoners van het complex kwamen zelf met het plan en woningcorporatie Wonen Limburg koos het project uit om daadwerkelijk te realiseren. Het hofje in het centrum van Panningen is overdag geopend voor iedereen die even wil komen rusten.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

“Het is heel mooi geworden”, vertelt An, bewoonster van het complex waar vooral ouderen woonachtig zijn. “Als het straks mooi weer is in de zomer kunnen we fijn beneden in de nieuwe tuin gaan zitten. Dat maakt het hier een stuk gezelliger.”

Voorheen zorgde de binnenplaats nog voor behoorlijk wat problemen, vertelt Anja Wijns, voorzitster van de ontmoetingsruimte in het complex. “We hadden last van jongeren, de binnenplaats werd gebruikt om te plassen en rotzooi van winkelend publiek belandde hier op de grond. Simpel gezegd: het was hier een puinhoop.” Anja besloot er werk van te maken en schakelde een aantal andere bewoners in. Samen bedachten ze een plan om de binnentuin op te fleuren. Met behulp van Wonen Limburg werd het plan in gang gezet.

Lees meer over het hofje in de HALLO van donderdag 6 april.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie