De Heere van Meijel vermeld in horecaboek

22-6-2017 door: Redactie
In het boek ‘Eredivisie Horeca: Aangenaam’ zijn Mariet en Rudy Gommans van horecagelegenheid De Heere van Meijel opgenomen. Het boek is gevuld met veertig portretten van horecaondernemers die volgens een advies­bureau tot de beste van Nederland behoren. Aangenaam werd op dinsdag 13 juni gepresenteerd in Arnhem.
maskTop
De Heere van Meijel vermeld in horecaboek
maskBottom

‘De naam De Heere van Meijel is een ode aan de gemeenschap en aan de (Limburgse) Peel, een gebied dat te maken heeft met vergrijzing en leegstand’, is te lezen in het boek. ‘Met hun gedurfde project laten Mariet en Rudy Gommans zien dat de leefbaarheid niet uit zo’n gebied hoeft te verdwijnen en dat er altijd kansen zijn, ook op het platteland.’

Volgens Rudy Gommans is het een groot compliment voor het hele team van De Heere van Meijel. Rudy: “Super gaaf om nu al landelijk erkenning te genieten over de manier waarop wij anno 2017 ons horecabedrijf runnen. Een mooi compliment voor ons als ondernemers, ons team, onze gasten en onze partners. Even genieten en dan weer snel de handen uit de mouwen om zo ook volgend jaar weer deel uit te kunnen maken van de Eredivisie Horeca.” Eredivisie Horeca is een boek met diverse praktijkverhalen en een initiatief van adviesbureau Lenting en Partners. Dit is een adviesbureau voor zelfstandige horecabedrijven dat door middel van Eredivisie Horeca-boekuitgaven hun waardering voor creatieve ondernemers wil uitspreken.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie