Schakelkasten oppimpen

2-8-2017 door: Redactie
In onze gemeente staan veel grijze, lelijke schakelkasten, verdeeld over alle kerkdorpen. Bijna allemaal zijn ze ‘beschilderd’ met kreten of onleesbare teksten. Dit zijn geen sieraden voor de buurt en gemeente.
maskTop
Schakelkasten oppimpen
maskBottom

Dat is jammer, want een kleurrijke schakelkast die een glimlach op je gezicht kan toveren draagt bij aan een gezellige en prettige leefomgeving. Het zou een verfraaiing kunnen worden van onze dorpen.

Zo’n kast kan worden gepimpt met een foto, een gedicht, tekening of een humoristische tekst. Dichters, (kunst)schilders, schrijvers en tekenaars kunnen aan de slag gaan en hun beste beentje voorzetten. Dit alles zou onze dorpen meer kleur kunnen geven. Uit diverse doelgroepen uit de hele gemeente zouden mensen benaderd kunnen worden, die aan het werk kunnen gaan met een ontwerp. Het nutsbedrijf, de eigenaar van de schakelkasten, of de gemeente zouden natuurlijk moeten willen meewerken aan de uitvoering van dit idee. Politieke steun is vanzelfsprekend onontbeerlijk hierbij. Ik ben benieuwd of dit idee omarmd zal worden.

Gérard van Oyen,
Kerkstraat 15 Panningen

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie