Thuis in Panningen IV

21-3-2018 door: Redactie
Leuk en goed om te zien dat er van meerdere kanten wordt gereageerd op Thuis in Panningen en met creatieve ideeën wordt meegedacht over de verfraaiing van het centrum. Naar aanleiding van de reacties van mevrouw Steutel, mevrouw W. Timmermans en de heer J. Peeters uit Helden wil ook ik een pleidooi houden voor een gezellig en goed geoutilleerd centrum in onze gemeente.

Als voormalig intensief motorrijder en huidige camper-kampeerder onderschrijf ik de noodzaak van een openbare toiletruimte van mevr. Steutel evenals de in mijn optiek zéér aan te bevelen door mevr. Timmermans geopperde gedachte om enkele camperplaatsen te realiseren nabij het centrum van Panningen. De optie van dhr. Peeters lijkt in eerste instantie een minder aantrekkelijke optie, maar eventueel in Baarlo is altijd nog beter dan helemaal géén voorziening voor deze niet te onderschatten groep recreanten die hier ongetwijfeld gebruik van zullen gaan maken.

Zoals gezegd was ik ook een fervent motorrijder die, al dan niet samen met collega-motorrijders of echtgenote, jarenlang mooie tochten maakte door Europa. Tijdens deze tochten bezochten we uiteraard ook heel veel steden, stadjes en dorpen. En héél vaak werden we aangenaam verrast met speciale parkeerplaatsen voor motoren.

Heel simpel en met een minimale investering zijn deze te realiseren nabij het winkelcentrum. Op de hoek van de Wilhelminastraat tegenover het Huis van de Gemeente vier of vijf ringen, al dan niet verzonken, in het trottoir aanbrengen waar de motorrijder zijn motor aan kan vastleggen en klaar is Kees.

Motorrijdend Nederland zal uw inspanning zeker weten te waarderen en met plezier, maar vooral met een gerust hart, plaatsnemen op één van de terrassen om te genieten van een drankje of lunch.

Martin van de Berg, Panningen

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie