Jubileumeditie Volks­feestenkalender Baarlo

7-12-2016 door: Redactie
Vrijwilligers van de Volksfeesten in Baarlo hebben in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 december de nieuwe Volksfeestenkalender van 2017 rondgebracht bij de Baarlose huishoudens. Het is een speciale editie vanwege het 40-jarig jubileum van het dorpsfeest.
maskTop
Jubileumeditie Volks­feestenkalender Baarlo
maskBottom

Deze editie is geïllustreerd met foto’s van gebeurtenissen in en over Baarlo van het afgelopen jaar en, omdat het een jubileumeditie is, ook nog met archieffoto’s. Dit vanwege het 40-jarig jubileum van het dorpsfeest, dat jaarlijks rond juni wordt gehouden. In 52 weken wordt daarmee de geschiedenis van de Volksfeesten in beeld gebracht.

Inwoners van Baarlo die geen kalender hebben ontvangen of een extra exemplaar willen hebben én geïnteresseerden van buiten Baarlo kunnen zich melden bij Piet van der Haas. Dit kan, zolang de voorraad strekt, door te bellen naar 077 477 28 22 of 06 53 86 87 50.

Eventuele opmerkingen over de kalender kunnen worden gemeld via volksfeesten@baarlo.nl Vanwege het jubileum ontvangt de organisatie op hetzelfde e-mailadres graag foto’s van hoe de kalender bij de mensen thuis hangt. Hiervan wordt een fotocollage gemaakt.

Op de foto overhandigt voorzitter Piet van der Haas van Stichting Volksfeesten Baarlo het eerste exemplaar van de kalender aan mevrouw Peeters, met 102 jaar de oudste inwoner van Baarlo.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie