Kandidatenlijst Lokaal Peel&Maas bekend

1-2-2018 door: Redactie
Lokaal Peel&Maas heeft zaterdag 27 en zondag 28 januari haar kandidatenlijst bekendgemaakt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Naast lijsttrekker Rob Willems staan 32 inwoners van Peel en Maas op de lijst.
maskTop
Kandidatenlijst Lokaal Peel&Maas bekend
maskBottom

De in Meijel woonachtige lijsttrekker Willems is bijzonder trots op de 33 namen tellende lijst, zo laat hij weten. In totaal telt de lijst acht nieuwe namen. Ruim twintig anderen staan voor de derde keer op de kieslijst. “Ze komen uit bijna alle kernen van Peel en Maas en staan echt midden in de samenleving.” Sanne Hermkens uit Meijel is met haar 20 jaar de jongste kandidaat op de lijst en staat op de zestiende plaats. Jos van Hal is ten tijde van de verkiezingen 72 jaar en daarmee de oudste op de lijst. Huidig wethouder Roland van Kessel is lijstduwer.

Tussen 2010 en 2014 maakte Lokaal Peel&Maas deel uit van de oppositie. Momenteel zit de partij met zes leden in de coalitie, samen met VVD en PvdA/GroenLinks. “Het was een coalitieperiode waarin we ons profileerden als een partij die maar één doel heeft en dat is zorgen dat het fijn is om te wonen, te werken en te recreëren in Peel en Maas”, aldus Rob Willems. Na lijsttrekker Rob Willems uit Meijel volgen op de lijst Saskia Vervoort-van den Heuvel uit Kessel (twee), Tiny Valckx uit Panningen (drie), Henk Boots uit Grashoek (vier), Fred van Gulik uit Meijel (vijf), Wie Naus uit Egchel (zes), Robert Hermans uit Maasbree (zeven), Joep Hermans uit Helden (acht), Sander Janssen uit Baarlo (negen) en Jeroen Volkers uit Panningen (tien).

Kijk voor de volledige kandidatenlijst op www.lokaalpeelenmaas.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie