Kandidatenlijst VVD bekend

6-12-2017 door: Redactie
De VVD Peel en Maas heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart volgend jaar bekendgemaakt. De lijst werd vastgesteld op de algemene ledenvergadering van de VVD Peel en Maas. Eerder werd al bekendgemaakt dat Paul Sanders uit Maasbree lijsttrekker is bij de partij.

Op plek twee staat Geert Segers uit Baarlo die momenteel ook in de gemeenteraad zit. “Geert is de fractievoorzitter en gaat voor een volgende termijn, vandaar dat hij op plaats twee staat”, zo laat het bestuur van VVD Peel en Maas weten. Teun Heldens uit Meijel, ook al raadslid, staat op plek drie. Jeanne Hesen uit Kessel-Eik maakte eerder dit jaar de overstap van Lokaal Peel&Maas naar de VVD en zit dus ook al in de gemeenteraad. Zij heeft plek vier toegewezen gekregen. Saskia Vintges uit Helden zat de afgelopen vier jaar ook in de raad en staat op plek vijf van de nieuwe kandidatenlijst.

Karin Jacobs uit Panningen (plek zes), Suzan Hermans uit Baarlo (zeven), Roger Pellemans uit Meijel (acht), Nicole Koopmans uit Meijel (negen) en Peter Driessen uit Kessel (tien) staan ook op eerste tien plaatsen van de VVD-lijst.

Het bestuur van de partij laat in een reactie weten gekeken te hebben naar ‘ambitie, stempotentieel en kwaliteit’ en een goede vertegenwoordiging van de kernen van Peel en Maas. VVD Peel en Maas maakt momenteel deel uit van de coalitie. Naast een wethouder, Paul Sanders, heeft de partij vier zetels in de gemeenteraad.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie