Baarloos kapelletje opnieuw vernield

22-11-2017 door: Redactie
Voor de tweede keer is de kapel van de Heilige Familie aan de Napoleonsbaan Zuid in Baarlo vernield. Dit keer is de schade toegebracht tussende avond van donderdag 16 en de ochtend van vrijdag 17 november, zo laten de gedupeerden weten.
maskTop
Baarloos kapelletje opnieuw vernield
maskBottom
Foto: Mariet Nijssen via Facebook

Een ouder echtpaar uit Baarlo onderhoudt het kapelletje. Zij zijn erg ontdaan, laat hun dochter weten: “Wie doet zoiets?” De onkosten moeten worden betaald van het kaarsengeld. Volgens de gedupeerden is de plexiglazen plaat van de kapeldeur dit keer kapotgeschoten met een luchtgeweer, zoals een windbuks.

Het kapelletje, gelegen tegenover supermarkt Aldi naast de provinciale weg, werd een maand geleden ook al vernield. Toen werd een dikke steen door het plexiglas van de kapeldeur gegooid. Twee weken geleden werd die beschadigde plaat vervangen.

Wie denkt iets gezien te hebben in de buurt van het kapelletje of een andere tip heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Peel en Maas via 0900 88 44 of de dochter van de gedupeerden via 06 23 48 85 67.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie