Kindermarkt Baarlo voortaan op Koningsdag

31-3-2016 door: Redactie
Stichting Volksfeesten Baarlo heeft besloten dejaarlijkse kindermarkt over te dragen aan Stichting Kinderfeesten Baarlo. Daardoor vindt de markt voor en door kinderen dit jaar plaats op woensdag 27 april, Koningsdag, in plaats van tijdens de Volksfeesten in juni.
maskTop
Kindermarkt Baarlo voortaan op Koningsdag
maskBottom

Het besluit werd genomen op verzoek van Stichting Kinderfeesten Baarlo die, naast feesten als Sint-Maarten en Sinterklaas, ook de Koningsdagviering in het dorp organiseert. Dit jaar wordt Koningsdag in het algemeen binnen Baarlo geheel anders aangepakt en vernieuwd. De kindermarkt gaat daarnaast verder onder de naam Kinderkleedjesmarkt Baarlo.

Door het volle Volksfeesten­programma en de toevoeging van het BaarloStormt-evenement dreigde de kindermarkt, die op zaterdagmiddag werd gehouden, in de verdrukking te komen. Het plan bestond om de kindermarkt daarom naar de vrijdagmiddag te verhuizen en te combineren met de braderie van carnavalsvereniging De Kook, maar door tussenkomst van Stichting Kinderfeesten Baarlo werd er een heel nieuw plan opgezet.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie