Limburg LEF bij Limburgs Lekker in Amsterdam

7-6-2018 door: Redactie
Verschillende foodproducenten uit onder meer Peel en Maas, verenigd onder Limburg LEF, presenteren op maandag 18 juni bourgondisch Limburg in Amsterdam bij het evenement Limburgs Lekker. Met het event willen de acht bedrijven al het moois dat Limburg te bieden heeft onder de aandacht brengen in de Randstad.
maskTop
Limburg LEF bij Limburgs Lekker in Amsterdam
maskBottom

Voor het evenement worden onder andere horecaondernemers, speciaalzaken en leveranciers uitgenodigd op een afgehuurde locatie in het centrum van Amsterdam. “Een bierbrouwer, escargots-kweker, cateraar, fruitteler, fruitboomkweker, aspergeteler en rund- en varkensvleesconcepten hebben zich vorig jaar samengevoegd binnen Limburg LEF”, laat de organisatie weten. “Onder deze noemer willen de hardwerkende producenten de regio Peel en Maas positioneren als dé foodregio en hiermee ook hun eigen producten onder de aandacht brengen.” Limburgs Lekker wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd.

Liefde, Emotie en Food

Limburg LEF staat voor Liefde, Emotie en Food en is een initiatief van Lindeboom Bierbrouwerij, Ruyghveen, Fruitboerderij, Teboza, Herefords Slagerij, ’t Slakkenhuys, Ria Joosten Catering & Evenementen en Minitree. Limburg LEF wordt ondersteund door Rabobank Peel, Maas en Leudal en gemeente Peel en Maas. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Limburg LEF of neem contact op via limburglef@gmail.com

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie