Lintje voor Panningnaar Hay Janssen

9-5-2018 door: Redactie
Panningnaar Hay Janssen (78) is woensdag 9 mei door burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Janssen kreeg het lintje onder andere voor zijn verdiensten als medeoprichter van buurtvereniging Egchel en actief lid van Muziekvereniging Egchel.

De onderscheiding werd uitgereikt in gemeenschapshuis ‘t Erf in Egchel, waar Janssen al decennialang actief is. De gedecoreerde Janssen was in 1966 medeoprichter van buurtvereniging Egchel, waar hij tot 1970 bestuurslid was. Daarnaast bekleedde hij van 1970 tot 1976 de rol van voorzitter en organiseerde hij carnaval, jeugdactiviteiten en diverse sporttoernooien.

Van 1970 tot 2004 was Hay Janssen lid van Muziekvereniging Egchel. In die periode was hij 22 jaar bestuurslid en 12 jaar voorzitter. Ook was hij tussen 1972 en 1975 vrijwilliger bij carnavalsvereniging De Kemphazen in Egchel. Daar was Janssen prins, vorst en lid van de raad van elf.

Sinds 2005 is de Panningnaar penningmeester van KBO-afdeling Egchel. Hij is daar verenigingsfotograaf, hij werft nieuwe leden, legt huisbezoeken af en is initiator en mede-organisator van diverse activiteiten zoals excursies en de kaart- en jeu-de-boulesmiddagen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie