Pand McDonald's Kessel wordt sportcentrum

18-4-2018 door: Redactie
Het voormalige McDonald's-pand aan de Baarskampstraat in Kessel wordt, als het aan een Sevenumse franchise-ondernemer ligt, een vestiging van sportcentrum Anytime Fitness. Momenteel loopt de definitieve vergunningsprocedure hiervoor bij gemeente Peel en Maas.
maskTop
Pand McDonald's Kessel wordt sportcentrum
maskBottom

Franchise-ondernemer Bert Hillen uit Sevenum heeft bij gemeente Peel en Maas een vergunning aangevraagd om van het pand aan de provinciale weg Napoleonsbaan Noord een sportcentrum te maken, zo bevestigt hij desgevraagd. Dit omdat er momenteel een horecabestemming op het pand zit en dit moet worden gewijzigd naar een bestemming voor fitnessgelegenheid.

De ondernemer heeft sinds 2012 al een eigen vestiging van de Amerikaanse fitnessketen Anytime Fitness in Sevenum en wil graag uitbreiden naar Kessel. "Deze locatie is daar zeer geschikt voor", aldus Hillen. "Dicht bij het centrum van Kessel-Eik, Kessel en Neer en op een plek die goed te zien is vanaf de doorgaande provinciale weg."

Het plan van ondernemer Hillen ligt ter inzage bij de gemeente zodat eventuele bezwaren kunnen worden ingediend. Over enkele weken moet duidelijk worden of het plan van de franchiser door kan gaan. Indien groen licht is gegeven, wordt het pand vanbinnen geheel gestript en neemt de buitenkant de paarse huisstijl over zoals andere zaken van Anytime Fitness. Hillen hoopt de zaak dan eind augustus of begin september te kunnen openen.

De Kesselse vestiging van de bekende fastfoodketen McDonald's sloot in december 2016 haar deuren na vijftien jaar open te zijn geweest. Dit vanwege 'veranderende economische omstandigheden', zo liet het bedrijf destijds weten.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie