Veel prijzen Meijels Pracht bij NK

18-1-2018 door: Redactie
Vier leden van vogelvereniging Meijels Pracht uit Meijel namen in het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 januari deel aan de Nederlandse kampioenschappen van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Het leverde de Meijelnaren behoorlijk wat zilverwerk op. Het NK vond plaats in de IJsselhallen in Zwolle.
maskTop
Veel prijzen Meijels Pracht bij NK
maskBottom

Er waren meer dan 10.000 vogels van ruim 1.100 vogelliefhebbers uit heel Nederland aanwezig in Zwolle. Marc Camps, Theo Minten, Anton van Spronsen, Coen Steegs en Karel Wijnhoven namen deel namens Meijels Pracht. Marc behaalde met zijn diamantduiven in de verschillende groepen het predikaat kampioen, zilver en brons. Theo Minten behaalde in vier postuurrassen met zijn Fiorino’s, Rheinländers, Llarget Espanol en Müncheners maar liefst negen prijzen. Hij won zes kampioenschappen, pakte tweemaal zilver en eenmaal brons.

Anton van Spronsen behaalde zeven prijzen met zijn zebravinken in de diverse kleurslagen en rijstvogels. Hij pakte twee kampioenschappen, driemaal zilver en tweemaal brons. Coen Steegs behaalde met zijn Scotch fancy’s, een houdingras onder de postuurkanaries, zeven prijzen. Hij ging met vier kampioenschappen, tweemaal zilver en eenmaal brons naar huis. Karel Wijnhoven behaalde één kampioenschap met een Yorkshire, ook een houdingras onder de postuurkanaries.

(Marc Camps, Coen Steegs, Anton van Spronsen en Karel Wijnhoven. Theo Minten ontbreekt op de foto)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie