Melssen Mode Meijel stopt na ruim 50 jaar

26-4-2018 door: Redactie
Kinderkledingzaak Melssen Mode in Meijel verdwijnt half juni na meer dan 50 jaar uit het Meijelse straatbeeld. Eigenaar Lenie Joosten-Melssen maakte de beslissing om te stoppen, omdar haar man Frits met pensioen gaat en ze samen meer tijd willen doorbrengen.

Het was geen gemakkelijke beslissing voor Lenie, zo vertelt ze. “Mijn ouders zijn meer dan 50 jaar gelden met de zaak begonnen. Ik ben op jonge leeftijd mee in de zaak gekomen. Meer dan 50 jaar was de zaak bij ons in de familie.” Haar man Frits is echter 66 jaar en gaat met pensioen. Omdat Lenie en Frits meer dingen samen willen gaan doen, besloten ze stoppen met de kledingzaak. “We willen samen wat meer vrije tijd hebben om leuke dingen te doen. Misschien wat reizen en meer tijd doorbrengen met de kleinkinderen bijvoorbeeld.”

Lenie plaatste een bericht op Facebook waarin ze het afscheid aankondigt en uit de reacties blijkt dat de winkel geliefd is onder de Meijelnaren. “Op mijn zevende levensjaar deed ik mijn eerste heilige communie in een prachtig jurkje van Melssen. Toen ik zelf moeder werd van onze dochter droeg zij haar eerste kleertjes van Melssen en toen ik voor de tweede keer moeder mocht worden van een zoon, waren ook zijn kleertjes van Melssen. Het is ons gegeven dat we in september weer ouders mogen worden en ook dit kindje mag een van jullie mooie pakjes gaan dragen”, was te lezen in één van de reacties.

‘Na ruim 50 jaar hebben wij, met pijn in ons hart, besloten de deuren van Melssen Mode definitief te gaan sluiten’, stond in het berichtje op Facebook. “Ik weet ook zeker dat ik het heel erg ga missen”, vertelt Lenie. “Het is toch een groot deel van mijn leven. We krijgen er heel veel leuke dingen voor terug, maar het plezier van de kinderen aankleden, moet ik wel gaan missen. Dat wordt lastig.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie