Zakelijke band met Peel en Maas terug

7-6-2018 door: Redactie
Zelfstandig ondernemers Koos Mulder (44) en Paul Tinnemans (47) wonen allebei in Panningen, maar werken al jaren buiten de gemeente Peel en Maas. Om toch de band met ‘hun’ gemeente te behouden, starten ze een nieuwe netwerkgroep op voor ondernemers uit Peel en Maas die een bedrijf daarbuiten hebben: Connect Peel en Maas.
maskTop
Zakelijke band met Peel en Maas terug
maskBottom

Beide heren hebben hun roots binnen de gemeente Peel en Maas liggen. Paul Tinnemans is geboren in Koningslust, maar inmiddels al jaren woonachtig in Panningen. De ondernemer werkt sinds 1993 zelfstandig en is eigenaar van adviesbureau in bedrijfsovernames Cratos Advies BV. “In de beginjaren werkte ik veel in de regio die nu gemeente Peel en Maas is”, vertelt Tinnemans. “Maar later ging ik steeds meer daarbuiten werken. Inmiddels is het zo dat ik wel in Panningen woon en er privé alles heb, maar zakelijk heb ik geen band meer met hier.”

Dat geldt ook voor goede vriend Koos Mulder. Geboren in Maasbree, woonachtig in Panningen en al jarenlang ondernemer. Sinds 2014 is hij eigenaar van Work-Eazy BV, een bedrijf in zakelijke ICT- en telecom-oplossingen in Eindhoven. “Doordeweeks ben ik voor mijn werk veel op pad in het zuiden van Nederland en ook in de Randstad. In het weekend ben ik met mijn gezin of met vrienden in Panningen. Maar ook ik mis die connectie met ondernemers.”

Thema-avonden en sprekers

Zo ontstond vorig jaar bij Mulder het idee om een netwerkclub op te richten voor ondernemers die in Peel en Maas wonen, maar daarbuiten hun onderneming en werkzaamheden hebben. “Het doel van Connect Peel en Maas is dat contact in Peel en Maas wat meer aan te halen, elkaars netwerk te vergroten en van elkaars contacten te profiteren”, aldus Mulder. Tinnemans voegt daaraan toe: “Zo’n club kan een goede wisselwerking zijn. Je leert ook over elkaars werk en van elkaars ervaringen als zelfstandige. We willen uiteindelijk als club netwerk- en thema-avonden gaan organiseren en inspirerende sprekers laten komen voor de leden.”

‘Business is het doel’

Elke ondernemer uit Peel en Maas met een onderneming buiten de gemeente, mag zich bij de club aanmelden, aldus de Panningnaren. “We willen het laagdrempelig houden en een ‘ons kent ons’-sfeer creëren”, vertelt Tinnemans. Dus of je nu in het midden- en kleinbedrijf (mkb, red.) zit of werkt als zelfstandige zonder personeel, maakt ons niet zoveel uit. Business is het doel en we willen iets voor elkaar kunnen betekenen.”

De twee initiatiefnemers willen in de tweede week van september de eerste clubbijeenkomst organiseren. “Dan kunnen we informeel even kennismaken met elkaar”, aldus Tinnemans. “Van daaruit willen Koos en ik verder kijken naar hoe de club vormgegeven gaat worden en hoe vaak we bij elkaar willen komen. We hopen in september met een redelijk aantal leden te zijn. Daarna hopen we dat het als een olievlek werkt en we verder kunnen groeien.”

Kijk voor meer informatie over de netwerkgroep en om aan te melden op www.connectpeelenmaas.nl

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie