Nico Theelen prins in Beringe

8-1-2018 door: Redactie
Carnavalsvereniging De Beringse Kuus heeft op zaterdag 6 januari Nico Theelen als nieuwe prins gepresenteerd. De 37-jarige Nico heeft een relatie met Robin Reinders en de twee hebben samen een dochtertje, Evi.
maskTop
Nico Theelen prins in Beringe
maskBottom

Prins Nico I is in het dagelijks leven onderhoudsmonteur en actief bij veel verenigingen in Beringe. Zo is hij leider en bestuurslid bij voetbalvereniging BEVO en bestuurslid van 5x Beringen. Verder was hij lid van Dookie en is Nico actief bij carnavalsgroep De Sjottelslette.

De Beringse Kuus viert komend seizoen het 5x11-jubileum. Bij de onthulling kwam daarom de eerste prins van de vereniging, Sjraar van Horen, een spannend sprookje vertellen. Na afloop van het sprookje kwam niet de nieuwe prins, maar de nieuwe vorst Han onder de deken vandaan. Nico stond nog in de zaal tussen zijn vrienden toen hij tot prins werd uitgeroepen.

De spreuk van Nico luidt: ‘Ut geit al lekker mèr ut kin nog veul gekker!’. De receptie van de heerser van De Beringse Kuus vindt plaats op zaterdag 3 februari in gemeenschapshuis De Wieksjlaag in Beringe.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie