Nieuwe borden oplossing parkeerprobleem Meijel

24-8-2017 door: Redactie
Dorpsoverleg Meijel zag dat na de aanpassingen aan het kerkplein in Meijel auto’s vaak op plekken staan geparkeerd die daar niet voor bedoeld zijn. Om dat tegen te gaan, wil het overleg borden plaatsen om mensen op een vriendelijke manier te wijzen op het foutparkeren. Wij schreven vorige week over dit initiatief, wat leidde tot gemengde reacties.

Zo stelde Hans Arts dat hij zich ook ergert aan foutparkeerders op het Raadhuisplein in Meijel, maar hij vraagt zich af of de borden effect hebben. “Aan de ene kant begrijp ik deze actie maar aan de andere kant staan er toch gewoon parkeerverbodsborden in verband met het parkeren buiten de vakken. Twee of drie keer een prent en het is ook afgelopen.” Wilbert Strijbos sluit zich bij hem aan: “Het probleem is niet de onduidelijkheid, maar de handhaving. Paar keer wegslepen en probleem is opgelost.”

Het dorpsoverleg wil het echter liever niet zo ver laten komen en plaatst daarom de waarschuwingsborden. “Niet alleen toeristen gaan de fout in. Je ziet ook veel Meijelnaren die niet precies weten hoe het nu zit. Om die mensen te behoeden voor een boete, komen straks die borden. Het zou toch jammer zijn als toeristen niet meer naar Meijel komen omdat ze de vorige keer een dikke prent hebben gekregen.”

Nieuwe borden zijn oplossing voor parkeerprobleem Meijel.
Wat vindt u?

Uitslag
Eens 29%
Oneens 71%

Reageer op dit artikel
Schrijf als eerste bezoeker een reactie op dit artikel!
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie