Stem voor je vereniging

8-2-2018 door: Redactie
VVD Peel en Maas vindt het verenigingsleven een zeer belangrijk onderdeel in het welzijnsgevoel van de leefomgeving. Dit onderstrepen onze kandidaten, die onder andere opkomen voor een vitaal verenigingsleven.

Er zijn zoveel andere besturen in onze gemeente, met bestuurders (meestal vrijwilligers) die voor u onze gemeente zo mooi maken. Die met passie en enthousiasme zich inzetten om voor jou dingen te organiseren. Van sporten tot genieten van natuurwandelingen. Van een kookclub tot EHBO en zangclub. Van dartclub tot duikvereniging en toneelvoorstelling. En alles hiertussen. Zoals u van de VVD gewend bent, voegen wij de daad bij het woord.

Tijdens een campagne wordt er geld uitgegeven aan flyers, advertenties en dergelijke. Wij gaan het budget voor deze activiteiten sterk beperken, zodat er een bedrag van 500 euro beschikbaar komt. Dit bedrag gaan we in februari 2018 uitreiken aan een geregistreerde vereniging in Peel en Maas. Iedere inwoner uit Peel en Maas kan stemmen op zijn of haar vereniging, de vereniging met de meeste stemmen op 21 februari 2018 ontvangt het bedrag van 500 euro voor de clubkas.

Van onze kandidaten kunt u een stembiljet ontvangen. U zult onze kandidaten op diverse plaatsen tegenkomen. De stembiljetten zijn genummerd, zodat we de stemming eerlijk kunnen laten verlopen. Tijdens ons Wine & Dine-evenement op vrijdag 23 februari bij Bruiz in Maasbree zal de prijs officieel worden overhandigd. Informatie over onder andere het aanmelden voor de Wine & Dine-avond vindt u op onze Facebook-pagina en op onze website. Meld u snel aan want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Wij zien u graag op 23 februari.

Het VVD campagneteam

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie