Raadslid Ellis Kempeners

17-5-2018 door: Redactie
Mijn naam is Ellis Kempeners. Bijna mijn hele leven woon ik in het huidige Peel en Maas. Sinds acht jaar woon ik in Kessel-Eik. De kleinste kern van Peel en Maas en één waar ik me al snel thuis en geaccepteerd voelde. Ik ben getrouwd met John Gubbels.

Bijna mijn hele werkzame leven werk ik in de zorg en sinds één jaar werk ik als medewerker welzijn bij zorginstelling Vincent Depaul. Een baan die me op het lijf is geschreven. Het welzijn van mensen vind ik erg belangrijk en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Sinds een paar jaar ben ik ook betrokken bij Dorpsoverleg Kessel-Eik. Ik ben me er steeds meer van bewust geworden dat niet alles vanzelfsprekend is in een kleine kern. Betrokkenheid naar elkaar toe en samenwerking is van groot belang om het dorp leefbaar te houden. Voor jong en oud.

Toen ik werd gevraagd politiek actief te worden, ontdekte ik dat ik mijn interesse in het welzijn van de mens en de leefbaarheid graag breder wil uitdragen. Deze kans krijg ik nu als gemeenteraadslid. Ik kijk positief en met enthousiasme naar de komende periode.

Heeft u vragen, tips of wilt u met mij in gesprek? Dan kunt u me bereiken via mijn persoonlijke Facebook-pagina.

Ellis Kempeners,
raadslid CDA Peel en Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie