De VVD geeft jongeren de ruimte

8-3-2018 door: Redactie
De VVD gelooft in de kansen voor iedereen, van jong tot oud. In vrijheid en gelijkwaardigheid, niet praten maar aanpakken. Deze mentaliteit sprak mij al erg aan toen ik op 16-jarige leeftijd VVD-lid werd.

Op mijn 18e werd ik vrijwilliger bij de VVD-fractie, met 20 jaar kreeg ik een mooie vijfde plek op de kieslijst. Hierdoor werd ik in 2014 met voorkeursstemmen in de gemeenteraad gekozen. “Krijg je wel de ruimte in de fractie”, werd me vaak gevraagd. Mijn antwoord is volmondig ja. Vanaf het begin heb ik het vertrouwen gekregen om woordvoerder te zijn van serieuze portefeuilles zoals financiën, belastingen, sport en bewegen en jeugdzorg. Hierbij heb ik veel werk voor de inwoners, vooral de jongeren, van Peel en Maas mogen verrichten. Ik heb me net zo lang hard gemaakt voor camera’s voor de livestream in de raadszaal totdat ze er waren. Ook heb ik sterke invloed gehad op de verlaging van de OZB-verhoging, woningen voor jongeren, goede en veilige sportaccommodaties, soepelere evenementregels, ruimte voor jongen met een eigen bedrijf et cetera.

Opnieuw hebben nu veel andere partijen de mond vol van ‘jongeren’, net als vier jaar geleden. Er is maar één partij die daad bij het woord voegt, jonge mensen op een fatsoenlijke plek op de kieslijst zet en ze ook de ruimte geeft in de gemeenteraad. Kies daarom 21 maart VVD lijst 3, nummer 3. Ik ben enorm gemotiveerd om verder te gaan.

Teun Heldens (24),
raadslid VVD Peel en Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie