Loes Sijben coördinator Plattelandshoés

7-12-2016 door: Redactie
Loes Sijben uit Helden wordt de coördinator van het hospice en verblijfhuis Plattelandshoés in Panningen. Ze is momenteel werkzaam als teamleidster van de operatiekamers in het VieCuri-ziekenhuis in Venlo. Achttien vrijwilligers van het Plattelandshoés, dat begin volgend jaar opent, hebben onlangs de basiscursus PRO-zorg afgerond.

Loes Sijben hielp de afgelopen anderhalf jaar al als vrijwilligster mee aan het vormgeven van de zorg in het Plattelandshoés. “Loes gaat als coördinator en teamleidster van de professionals en vrijwilligers deze visie nu in de praktijk brengen samen met haar team en het bestuur, onder supervisie van Proteion”, laat het hospice weten.

De vrijwilligers die geslaagd zijn voor de basiscursus PRO-zorg volgden acht cursusavonden. Ze werden theoretisch, maar ook praktisch geschoold in het bieden van PRO-zorg: palliatieve, respijt- en overbruggingszorg. In januari start een tweede groep vrijwilligers met de basiscursus. Aanmelden als vrijwilliger in het Plattelandshoés kan door een mail te sturen naar info@plattelandshoes.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie