Politie zoekt fietsendief

9-5-2018 door: Redactie
Politie Peel en Maas is op zoek naar een man die zondag 6 mei heeft geprobeerd een fiets te stelen in Maasbree. Op de kruising Sevenumsedijk en de Provincialeweg belaagde de man volgens de politie een fietser en probeerde hij de fiets te stelen.

Het incident gebeurde rond 22.15 uur. Volgens de politie fietsten twee mannen over het fietspad toen ze een man op het fietspad zagen liggen. De mannen wilden de man voorbij fietsen, maar die stond op en pakte één van de fietsers in het voorbijgaan vast.

De man zou geroepen hebben dat hij een fiets moest hebben. De fietser wist zich los te maken van de man en fietste vervolgens met zijn vriend verder. De onbekende man is nog een stuk achter de fietsers aangegaan, maar keerde uiteindelijk om en liep terug in de richting van Maasbree.

Het gaat om een man met een Mediterraans uiterlijk van tussen de 25 en 35 jaar oud. De man is ongeveer 1.75 tot 1.85 meter lang, had een baardje van twee dagen en zag er onverzorgd uit, aldus de politie. Hij droeg een reflecterend sportvest met witte letters erop, een donkerblauwe korte broek, donkere sportschoenen en sprak Nederlands met een buitenlands accent.

De politie is op zoek naar getuigen. Wie het incident heeft zien gebeuren of weet wie de man is, kan contact opnemen met de politie via 0900 88 44 of door een berichtje te sturen via de Facebook-pagina.

Disclaimer | CopyrightŠ 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie