Politiebureau Panningen drie werkdagen open

12-7-2018 door: Redactie
Het politiebureau van politie Peel en Maas in Panningen is vanaf zaterdag 14 juli wekelijks nog drie dagen geopend, in plaats van vijf. Het politieteam Horst Peel en Maas besloot dit omdat er minder aanloop is op het bureau. “Agenten kunnen dan meer op straat worden ingezet”, aldus het team.

Ook op het bureau in Horst gaan de openingstijden terug van vijf naar drie dagen. Het bureau in Panningen is vanaf 14 juli op maandag, woensdag en vrijdag geopend. In Horst is het kantoor op maandag, dinsdag en donderdag geopend. Er is bewust voor gekozen om beide bureaus niet meer alle dagen van de week open te houden. Dit heeft te maken met het feit dat minder aangiftes op het bureau worden gedaan en ook vragen tegenwoordig steeds vaker telefonisch of online worden gesteld, aldus Jeremy Jonker, teamchef robuust basisteam Horst-Peel en Maas. “Het is dan natuurlijk hartstikke jammer dat agenten op het bureau wachten tot er iemand komt voor een afspraak. Deze agenten kunnen we dan veel beter inzetten op straat.” Om die reden is ervoor gekozen de openingsdagen van beide bureau’s terug te brengen van vijf naar drie dagen per week.

Voor inwoners van Peel en Maas en Horst aan de Maas is elke werkdag een bureau geopend. Het politiebureau op de Beekstraat in Panningen is vanaf 14 juli op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Ook in Horst is het bureau op maandag geopend. Wie op dinsdag of donderdag een bezoek wil brengen aan het bureau, kan dan op dezelfde tijden terecht in Horst op de Venrayseweg.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie