De twee nieuwe gezichten in de VVD-fractie

9-5-2018 door: Redactie
Suzan Hermans en Karin Jacobs zijn de twee nieuwe raadsleden van VVD Peel en Maas die door de grote verkiezingswinst van de partij als vierde en vijfde zetel zijn toegetreden.

De gemeente Peel en Maas is jong, dynamisch en ambitieus. Met kansen en uitdagingen voor inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. VVD Peel en Maas draagt bij aan de belangrijkste uitgangspunten voor de toekomst van onze gemeente. Ook wij als nieuwe raadsleden willen een bijdrage leveren aan de toekomst van onze samenleving. We willen praten met u als inwoner of als ondernemer binnen onze gemeente om erachter te komen wat er bij jullie leeft en waar jullie tegenaan lopen.

Beiden zijn we een toegankelijke schakel die midden in de samenleving staan, bruggen bouwen en graag samenwerken. Suzan is werkzaam als bedrijfsjurist en voorzitter van gymnastiekvereniging Alcides in Baarlo. Suzan woont met haar gezin in Baarlo en is betrokken bij diverse maatschappelijk projecten binnen Baarlo. Een Peel en Maas waar ruimte is en blijft voor sport is een van haar speerpunten. Karin is ondernemer en hoofdredacteur van een magazine. Ze woont met haar gezin in Panningen. Een Peel en Maas waar ruimte is en blijft voor ondernemen is een van haar speerpunten. De VVD kiezers hebben gekozen voor kwaliteit, waardoor 60 procent van de VVD-fractieleden vrouw is. Als gemeenteraadslid vervullen we een eervolle functie. We zijn volksvertegenwoordiger en komen op voor alle mensen in onze gemeente. Heeft u vragen aan een van ons, neem dan gerust contact met ons op.

Suzan Hermans en Karin Jacobs,
raadsleden VVD Peel en Maas

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie