Poll week 11

15-3-2018 door: Redactie
De strijd om de kiezer woedt inmiddels in alle hevigheid. Manifestaties, flyeracties en ouderenmiddagen: de politieke partijen halen alles uit de kast om er maar voor te zorgen dat de inwoners van Peel en Maas op woensdag 21 maart op hen stemmen.

Een stemwijzer die de stem makkelijker zou kunnen maken, werd afgewezen. Wie het aandurft, worstelt zich door de verkiezingsprogramma’s heen. Je wilt er namelijk wel voor zorgen dat jouw stem naar de juiste partij gaat. Want, roept de politiek, jouw stem telt. Er wordt geluisterd naar wat het volk wil en waar ze juist op tegen is. Jouw mening wordt gewaardeerd en meegenomen in de plannen, beloven de partijen.

Maar dat is toch allemaal verkiezingspraat? Loze beloften die, zodra de coalitie is gevormd, alweer vergeten zijn. Nu kom je ze op elke buurtvergadering tegen, maar na de verkiezingen verdwijnen de partijleden weer langzaam naar de achtergrond. Dan kun je roepen wat je wilt, maar wordt er toch niet geluisterd. Het is slechts verkiezingsretoriek.

Ik heb het gevoel dat mijn stem telt. Wat vindt u?

Uitslag
Eens 73%
Oneens 27%

Reageer op dit artikel
1
Theo Geurts, Helden (19-3-2018 | 09:32)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Stem telt, maar ook na de verkiezingen is het ieders verantwoording om betrokken te blijven. Zo zijn alle raadsvergaderingen openbaar en kun je de raadsleden aanspreken of schrijven over zaken die jezelf op dat moment belangrijk vind. Liefde komt van 2 kanten ;-)
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie