Poll week 01

3-1-2018 door: Redactie
Gemeente Peel en Maas heeft besloten geen digitale aankondigingsborden neer te zetten in de gemeente. Die zijn te duur, 10.000 euro per stuk, als er geen reclame op voorbij komt van bedrijven. Volgens de gemeente bleef er met de reclame van de bedrijven weinig ruimte over voor het nieuws of evenementen van verenigingen.

10.000 euro is inderdaad te veel. Er zijn echter ook tussenoplossingen denkbaar waarbij de gemeente een gedeelte betaalt, zodat de lokale evenementen niet ondersneeuwen. Het is niet alles of niets. Op de aanplakborden worden de evenementen uit de gemeente elke keer overgeplakt door zaken van buiten Peel en Maas en de gemeente moet de verenigingen gewoon een alternatief bieden. Dat kan via digitale borden.

Van de andere kant is het zo dat aankondigingen van evenementen tegenwoordig steeds minder via borden langs de weg geplaatst worden. Sociale media als Facebook of via de websites van de verenigingen is de informatie veel makkelijker te verspreiden. De gemeente moet niet onnodig geld gaan uitgeven. Als er verenigingen of organisatie zijn die over andere evenementen heen plakken, kunnen die daar op aangesproken worden. Dat kan het probleem ook oplossen.

De gemeente moet digitale aankondigingsborden neerzetten.
Wat vindt u?

Uitslag 
Eens 33%
Oneens 67%

Reageer op dit artikel
2
Mieke Jacobs, Maasbree (5-1-2018 | 10:41)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Toevoeging op mijn vorige reactie; nieuws of melding van evenementen van verenigingen, kan verspreid worden via internet, maar uiteraard ook via de Hallo!!!
1
Mieke Jacobs, Maasbree (5-1-2018 | 10:37)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Digitale aankondigings borden? Horizonvervuiling en weggegooid geld!! In deze tijd met diverse digitale mogelijkheden (o.a.Facebook), bovendien overbodig. Ik heb in verleden voor enkele organisaties posters opgehangen. Geen leuk werkje, om er overal mee te moeten leuren. Op het laatst, als ik a.g.v. (begrijpelijke) weigering van ondernemers, met m'n posters bleef zitten, ging ik ze ophangen waar het niet hoort, puur om ervan af te raken. De laatste keer heb ik dat niet meer gedaan, maar heb ik OPA (oud papier actie) blij gemaakt met het overschot... Ik zeg: geen posters en of digitale borden, maar adverteren via internet; gratis en doeltreffend!!
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie