Poll week 04

24-1-2018 door: Redactie
Er moet een knoop doorgehakt worden over de herinrichting van de omgeving van het Huis van de Gemeente. Op dinsdag 30 januari wordt naar verwachting een besluit genomen door de gemeenteraad. Zal er gekozen worden voor één van de drie plannen, of vindt de raad dat het ontwerp opnieuw moet?

De gemeenteraad kan beter gewoon kiezen voor het voorkeursplan van de TIP-groep, waarin omwonenden, ondernemers en andere Panningnaren bij betrokken waren. Dat stukje Panningen verdient een flinke opknapbeurt. Het is immers het winkelcentrum van de gemeente Peel en Maas, dat veel toeristen trekt en daarom een mooi visitekaartje moet hebben. Uiteindelijk levert een opknapbeurt dus vanzelf wel weer geld op. Daarbij is het goed als het park weer een bruikbaar park wordt.

Aan de andere kant is het wel erg veel geld om aan één kern uit te geven, terwijl de gemeente nog tien dorpen kent. Kun je zo’n uitgave verantwoorden tegenover de rest? Een opknapbeurt voor dat stukje Panningen kan ook best goedkoper. De gemeenteraad moet dat uitgebreide plan aan de kant schuiven en kiezen voor een ander of een nieuw laten ontwerpen dat wel bij het budget past.

De gemeenteraad moet voor het duurste herinrichtingsplan gaan. Wat vindt u?

Uitslag
Eens
57%
Oneens 43%

Reageer op dit artikel
Schrijf als eerste bezoeker een reactie op dit artikel!
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie