Poll week 51

20-12-2017 door: Redactie
De meeste supermarkten in Peel en Maas zijn vrijwel iedere dag open. Zelfs op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gooien ze de deuren open voor de klanten. De supermarkten mogen op de zondagen 24 en 31 december ook nog langer openblijven dan normaal op zondag, zo besliste het College van B&W onlangs. Dit vanwege het feit dat het drukke dagen zijn altijd.

Eerst ging de zondag al weg en nu zijn zelfs eerste kerstdag en nieuwjaarsdag niet meer veilig voor de commerciële wereld. Alles wordt er aan gedaan om maar geld te verdienen. Waarom niet de werknemers rust gunnen en de winkel lekker een dagje dicht houden? Hou de feestdagen in ere en niet altijd maar aan geld denken.

Van de andere kant is het zo dat supermarkten zelf mogen weten of ze open gaan. Als het rendabel is, waarom zouden ze dan niet open zijn? Blijkbaar is er behoefte aan vanuit de mensen in de gemeente en de supermarkten doen niks anders dan inspelen op die behoefte. Het is hun goed recht. De werknemers krijgen meer betaald, dus zij zullen ook niet klagen.

Supermarkten moeten met de feestdagen gesloten blijven. Wat vindt u?

Uitslag
Eens 45%
Oneens 55%

Reageer op dit artikel
Schrijf als eerste bezoeker een reactie op dit artikel!
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie