Rabobank schenkt aan gemeenschapshuis Kessel-Eik

24-5-2018 door: Redactie
Stichting Gemeenschapshuis Kessel-Eik ontvangt een bijdrage van 5.500 euro uit het ‘Ik doe met je mee-fonds’ van Rabobank Peel, Maas en Leudal. De bank stimuleert met dit fonds de leefbaarheid in de kernen en de vitaliteit in de regio.

Rob Niessen van Stichting Gemeenschapshuis Kessel-Eik is ontzettend blij met de bijdrage. “Het gemeenschapshuis is één van de weinige voorzieningen in Kessel-Eik en daarmee van wezenlijk belang voor alle inwoners. We zijn volop bezig om het gebouw een nieuwe toekomst te geven door het te verbouwen, uit te breiden en energiezuinig te maken en de bijdrage van de Rabobank helpt daar natuurlijk bij.”

Susan Demandt-Schreurs is ambassadeur van Rabobank Peel, Maas en Leudal in Kessel en Kessel-Eik en zegt: “Het ‘Ik doe met je mee-fonds’ is één van de manieren waarop Rabobank Peel, Maas en Leudal bijdraagt aan een vitale regio. We proberen daarbij vooral bij te dragen aan initiatieven gericht op de mensen en minder aan ‘stenen’, dus gebouwen of infrastructurele maatregelen.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie