Rotonde Ninnesweg gewoon geopend

12-7-2018 door: Redactie
De tweede afsluiting van rotonde Aan den Dčl op de Ninnesweg in Panningen tussen vrijdag 13 en zondag 15 juli is geannuleerd. De rotonde is dat weekend gewoon geopend en de werkzaamheden worden verplaatst naar september, aldus gemeente Peel en Maas.

Tussen vrijdag 13 juli en zondag 15 juli zou rotonde Aan den Dèl in Panningen gesloten zijn voor verkeer, voor de aanleg van nieuw asfalt en nieuwe riolering. Die werkzaamheden zijn verplaatst naar september, aldus de gemeente. Tot die tijd is de rotonde gewoon open en kan verkeer er gebruik van maken. Er vinden dan geen werkzaamheden plaats. Vanaf maandag 16 juli wordt de Ninnesweg tot aan de rotonde John F. Kennedylaan-Schoolstraat verder heringericht.

De werkzaamheden aan de Willem van Hornestraat in Panningen gaan gewoon door. Die zijn op vrijdag 6 juli gestart en tot zondag 18 oktober wordt er gewerkt aan de herinrichting van de straat.

De werkzaamheden aan de Ninnesweg starten weer vanaf maandag 13 augustus. Tot die tijd worden er geen werkzaamheden uitgevoerd en zijn er geen omleidingen voor het doorgaande verkeer.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie