Rustige jaarwisseling in Peel en Maas

3-1-2018 door: Redactie
In de nieuwjaarsnacht van zondag 31 december op maandag 1 januari zijn in de gemeente Peel en Maas geen noemenswaardige incidenten gebeurd, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Ook voor de brandweerlieden was het een rustige nacht.

Er waren in de elf kernen van Peel en Maas geen noemenswaardige incidenten, zo laat de politie weten. De blusgroep van Brandweer Baarlo rukte iets voor 04.30 uur wel uit om een meting te doen in Baarlo. En op Nieuwjaarsdag maandag 1 januari hielpen brandweerlieden van de brandweerkorpsen van Panningen en Venlo collega’s van de ambulance bij het uit het raam tillen van een patiënt in Panningen.

In Limburg-Noord werden in totaal tien meldingen gedaan waarbij de brandweer werd gealarmeerd. Tijdens de jaarwisseling van 2016/2017 waren dit nog 19 meldingen, in 2015/2016 ging het nog om 43 meldingen en het jaar daarvoor werd de brandweer in het noorden van de provincie 26 keer opgepiept.

Landelijk gezien was het ook een relatief rustige nacht voor de hulpdiensten in de regio’s. Brandweer Nederland spreekt van aanzienlijk minder meldingen dan vorig jaar en 2016. Ook vond er minder agressie plaats tegen brandweerlieden, terwijl dit in 2017 nog in tien regio’s voorkwam.

Disclaimer | CopyrightŠ 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie