Schrijver en regisseur Ann Philipsen in de prijzen

29-11-2017 door: Redactie
De Heldense schrijver en regisseur Ann Philipsen nam vrijdag 24 november in het DOK6 Theater de Cultuurprijs Peel en Maas in ontvangst uit handen van burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo. De prijs werd voor de 27e keer uitgereikt.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto
Foto Jac Willekens

Philipsen is voornamelijk actief in de toneelwereld. Ze schrijft, regisseert, acteert en is conferencier. Als regisseur is ze al jaren actief bij de Heldense en Beringse revue en de laatste jaren ook bij gemeenschapsproject The Show Must Go On. Daarnaast schrijft ze gedichten en verhalen. Naast de Cultuurprijs, mocht Philipsen ook de Publieksprijs in ontvangst nemen. Het historisch online archief PeelenMaasNet kreeg de Stimuleringsprijs.

De prijs wordt elk jaar uitgereikt aan personen, organisaties of evenementen die volgens de jury een waardevolle bijdrage leveren of hebben geleverd aan het culturele leven in de gemeente Peel en Maas. Naast Ann Philipsen waren PeelenMaasNet, Stichting Orgelkring Peel en Maas, Stichting Kunst en Cultuur Baarlo en liveprogramma De Proos genomineerd.

Tijdens de uitreikingsavond vonden daarnaast nog diverse optredens plaats van lokale talenten op het gebied van dichtkunst, graffiti, ballet, klassieke en Turkse muziek, toneel, cabaret en musical.

(Foto: Jac Willekens)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie