Meijels G-team vierde op Special Olympics

21-6-2018 door: Ruud Joosten, G-team voetbalvereniging RKMSV
Voor het G-voetbalteam van RKMSV uit Meijel was het vrijdag 8 juni zover: de officiële opening van de nationale Special Olympics 2018 in Doetinchem. Op zaterdag 9 en zondag 10 juni gingen de spelers van start met het spelen van oefenwedstrijden en de uiteindelijke wedstrijdpoules. Daar wist het team uit Meijel vierde te worden.
maskTop
Meijels G-team vierde op Special Olympics
maskBottom

Om 18.30 uur ging het team onder de vlag van Limburg met nog vier Limburgse teams het stadion binnen waar in totaal 3.000 sporters en coaches aanwezig waren. Eerst kwam de Olympische vlam binnen en daarna volgde een optreden van Gerard Joling.

Op zaterdag 9 juni gingen de oefenwedstrijden van start. Op basis daarvan werden alle teams in poules ingedeeld. De vijf poulewedstrijden gingen zondag 10 juni van start op de kunstgrasvelden.

De eerste wedstrijd eindigde in een 0-0-stand voor RKMSV. De tweede werd gewonnen met 1-0 en de derde wedstrijd verloor het team uit Meijel met 0-1. De vierde wedstrijd was een kraker: RKMSV tegen Wittenhorst. Dat werd 1-1. De laatste wedstrijd moest er gewonnen worden om nog kans te maken op een medaille. De spelers van RKMSV waren erg vermoeid door de wedstrijden en gaven al hun krachten tijdens de laatste wedstrijd. Ze verloren met 0-2, waardoor ze vierde werden in de poule.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie