Sportgala Peel en Maas

14-4-2016 door: Redactie
In totaal worden er vijf prijzen uitgereikt tijdens de zesde editie van het Sportgala Peel en Maas, dat op vrijdag 15 april plaatsvindt in DOK6 Panningen. Ook worden de sporters van Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg tijdens het Sportgala gehuldigd.

De grote vraag is wie wielrenster Sabrina Stultiëns uit Meijel op gaat volgen en de gemeentelijke sporttrofee ontvangt. Voor de sportonderscheiding komen de winnaars van de categorieën talent, sportman/sportvrouw, sportploeg en de waarderingsprijs 2015 in aanmerking. De laatste prijswinnaar wordt pas tijdens het gala zelf bekendgemaakt.

Voor de categorie sporttalent zijn onder andere judoër Mark van Dijk uit Egchel, honkballer Djero Peeters uit Maasbree en Bo Piepers uit Kessel (BMX Cross) genomineerd. In de categorie sportman/sportvrouw maken ruiter Michel Hendrix uit Kessel, judoër Rick Manders uit Helden en atleet Frans Marcelissen uit Helden kans op de eerste prijs. Volleybaldames 1 Olympia Panningen, Heren A1 van handbalclub Targos Bevo HC en het jongensteam onder 15 jaar uit Helden maken kans de beste sportploeg te worden. In de categorie Iedereen Kan Sporten (IKS) strijden de Venlose Handbiker Gwen van Rosmalen, veelzijdig sporter Ron Spreeuwenberg uit Maasbree en het G-hockeyteam uit Horst om de beker.

Vanaf 19.30 uur worden de winnende sporters bekendgemaakt. Het programma wordt omlijst door optredens van de Heldense band Unlocked, theatergroep Positief Coachen, De Mutsaersstichting uit Venlo, turnvereniging SSS Helden, Wheel Sensation en Showdansgroep Let’s Do It uit Meijel.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie