Mark van Dijk wint sporttrofee

11-4-2018 door: Redactie
Judoka Mark van Dijk heeft vrijdag 6 april de gemeentelijke sporttrofee gewonnen tijdens het jaarlijkse Sportgala Peel en Maas. Hij kon echter zelf niet aanwezig zijn om de prijs in ontvangst te nemen, aangezien hij voor een judotoernooi naar Berlijn was afgereisd. Van Dijk werd ook talent van het jaar.
maskTop
Mark van Dijk wint sporttrofee
maskBottom
Bram en Dirk van Dijk gaven een demonstratie

Mark van Dijk (17) werd eerst uitgeroepen tot talent van het jaar. De Egchelnaar won de afgelopen jaar verschillende toernooien en wist zich te plaatsen voor de European Cup-wedstrijden in Fuenfirola, Zagreb en Berlijn. Ook werd Van Dijk voor de tweede keer Nederlands kampioen. Zijn trainer Mark van der Linden nam de trofee voor de afwezig Van Dijk in ontvangst. Via een live-verbinding kon de zaal toch zien dat Van Dijk de echte trofee in overhandigd kreeg van zijn bondstrainer Graat Weber.

Sportman van het jaar werd springruiter Michel Hendrix. Als beste sportploeg van het vorige jaar kwam het eerste damesteam van volleybalclub VC Olympia uit Panningen uit de bus. De bijzondere waarderingsprijs ging naar de Meijelse broertjes Bram en Dirk van Dijk die al twee jaar op rij Nederlands kampioen zijspan zijn geworden in hun klasse. De twee jongens verzorgden ook nog een kleine demonstratie van hun sport op het podium in DOK6.

De Iedereen-Kan-Sporten-prijs ging naar Running Blind uit Panningen. Bij de groep kunnen ­blinden, slechtzienden en slecht­horenden in de regio Noord- en Midden-Limburg recreatief rennen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie