Centrum Management wil structurele bijdrage

7-6-2018 door: Redactie
Centrum Management Panningen heeft een brief aan de gemeenteraad gestuurd met het verzoek een structurele bijdrage te ontvangen. De organisatie zou graag ieder jaar 20.000 euro van de gemeente ontvangen om zo het centrum van Panningen aantrekkelijk te kunnen houden.

Vorig jaar ontving Centrum Management Panningen (CMM) een eenmalige bijdrage van 20.000 euro. “De samenwerking met en bijdrage van de gemeente aan het Centrum Management werpen hun vruchten af en we worden provinciaal als voorbeeld gesteld hoe samenwerking succesvol kan zijn”, schrijft Wim Evers, voorzitter van het Centrum Management in de brief. Volgens de organisatie is de bijdrage nodig om projecten uit te kunnen voeren die het centrum aantrekkelijker maken.

Zaken die het CMM wil aanpakken, zijn onder meer het verbeteren van de openbare ruimte op het Kepringelehof en de Markt, aandacht voor langparkeren, de aanpak van de Raadhuisstraat en het Raadhuisplein en het verbeteren van de Passage Kapel in combinatie met een nieuw muziekpodium. Verder heeft het CMM het geld nodig om onder andere de promotieorganisatie Thuis in Panningen (TIP) verder te ontwikkelen, trainingen en opleidingen voor ondernemers en personeel te bekostigen en de uitrol van het concept van het Centrum Management naar een Retail Management Peel en Maas te realiseren.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie