Thema ondernemersprijs bekend

29-3-2018 door: Redactie
Het thema van de Ondernemersprijs Peel en Maas 2018 is Bouwen aan een toekomstperspectief. Op woensdag 31 oktober vindt de ondernemersprijs plaats in DOK6 Theater in Panningen. Het wordt de negende editie van het evenement dat georganiseerd wordt door Kiwanis Club Peel en Maas.
maskTop
Thema ondernemersprijs bekend
maskBottom
Foto: Ger Peeters

Met de prijs wil Kiwanis Club Peel en Maas het ondernemerschap in de gemeente onder de aandacht brengen en ondernemers een podium bieden om zich te presenteren.

“Ieder bedrijf kijkt natuurlijk regelmatig naar de mogelijkheden om zo goed en solide mogelijk de toekomst tegemoet te gaan, maar tegenwoordig lijkt dit toch regelmatig een forse uitdaging”, laat de organisatie weten over de keuze van het thema. “Ondanks wisselende interne en externe omstandigheden zien we dat bedrijven door goede aanpassingen, anticipatie en innovatie succesvol blijven.”

Volgens Kiwanis zijn er voorbeelden uit diverse sectoren. “Een goed voorbeeld is de bouwsector waarin het tijdens de crisis voor veel bedrijven lastig was om het hoofd boven water te houden. De overlevers hebben echter zo gehandeld dat ze nu vaak met alle hens aan dek bezig zijn om voldoende en met name juist gekwalificeerd personeel aan te trekken om de enorme vraag naar werk te kunnen beantwoorden.”

Kijk voor meer informatie op www.ondernemersprijspeelenmaas.nl of op de Facebook-pagina van Ondernemersprijs Peel en Maas.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie