Thuis in Panningen III

15-3-2018 door: Redactie
Gemeente, ondernemers, burgers, iedereen is met het ‘Thuis in Panningen’-gevoel bezig. Aansluitend op het ingezonden artikel van Wilma Timmermans van vorige week, willen wij graag reageren.

In het artikel werd gevraagd waarom in de gemeente Peel en Maas geen echte camperplaats is. Dat vragen wij ons ook al jaren af. Maar sinds vorig jaar zijn we bezig om onze plannen werkelijkheid te laten worden. Wij vinden namelijk ook dat mensen van buiten Peel en Maas de kans moeten hebben om deze prachtige gemeente te kunnen gaan verkennen.

We hebben niet voor niets prachtige wandel- en fietsroutes aangelegd in de gemeente. En natuurlijk mogen we het mooie centrum van Panningen niet vergeten, waar de camperaars menige uurtjes kunnen doorbrengen en op de gezellige terrasjes kunnen vertoeven. Een echte win-winsituatie, want naast de naamsbekendheid van onze gemeente kunnen ook de plaatselijke ondernemers hun voordelen hieruit halen. Dus Wilma Timmermans, onze plannen om camperplaats ‘Onder en Eindt’ te realiseren op een prachtige locatie aan de Baarloseweg in Helden liggen er! Het begin is zelfs al gemaakt, nu alleen de gemeente nog overtuigen van het belang van een camperplaats, zodat ons mooie Peel en Maas bekendheid krijgt in heel Nederland.

Johan Peeters, Helden

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie