Thuis in Panningen II

1-3-2018 door: Redactie
Gemeente, ondernemers, burgers; iedereen is met het ‘Thuis in Panningen’-gevoel bezig. Aansluitend op het ingezonden artikel van Riet Steutel vorige week, wil ik een vraag stellen.

Om ook de mensen van buiten deze mooie gemeente dit thuis te geven, vraag ik mij af: kan er ergens in deze elf kernen tellende gemeente een echte camperplaats komen? In alle buurlanden is de mogelijkheid om een of enkele nachten ergens beschermd te staan en te genieten van de omgeving.

Er wordt rond gekeken, gegeten en gedronken, winkels bezocht, terrasjes gepikt en met inwoners van de plaats gepraat. Meestal tot wederzijds genoegen. Ik hoor u denken, er zijn toch campings genoeg?

Een camperbezitter stelt meestal geen hoge eisen, want ze willen genieten van de mooie omgeving waar ze na een dag toeren terecht zijn gekomen. Ze willen rust, niet te ver van de kern staan, een plaats hebben waar ze vers water kunnen innemen en oud water kunnen lozen. Een plek waar ze het toilet kunnen verschonen en niet teveel hoeven betalen.

Ik pleit hiervoor omdat het onze gemeente prachtig op de toeristische kaart zal zetten. Want onder deze mensen is het horen, zien en zegt het voort.

Wilma Timmermans,

Panningen

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie