Vakantietip: Kokkini Hani

12-7-2018 door: Redactie
Robert zag al veel van Europa. Van wereldsteden tot pittoreske campings midden in de natuur. EÚn van de plekken die Robert het meeste bij is gebleven, is het plaatsje Kokkini Hani op het Griekse eiland Kreta. In plaats van een duur, toeristisch hotel of appartement, sliepen Robert en zijn familie daar op een soort veredelde camping.
maskTop
Vakantietip: Kokkini Hani
maskBottom

Bij Kreta denk je normaal gesproken aan appartementen, hotels en misschien ook wel aan zuipende jongeren, maar dat was bij de vakantie van Robert en zijn gezin afgelopen jaar niet het geval. De appartementen van de organisatie Zorbas Island voldeden niet aan het stereotype beeld dat heerst over Kreta. “Het was eigenlijk een veredelde camping, met een soortgelijke sfeer. Je moet er misschien wel van houden, maar wij vonden het in ieder geval geweldig.” De appartementen liggen in het plaatsje Kokkini Hani aan de noordkust van Kreta.

De sfeer op het complex was geweldig, vertelt Robert. “Na het koud en warm buffet in het restaurant aan het zwembad bleven we zo ongeveer elke avond daar wel hangen. Regelmatig veranderde het eten gedurende de avond in een groot feest”, aldus Robert. “Dat was zeker het geval als de Nederlandse eigenaar het weer eens op zijn heupen had. Dan imiteerde hij Freddy Mercury en schalde de ene naar andere kraker van Queen door de boxen van het complex.”

Naast zanger, bleek de eigenaar ook nog een handige gids te zijn voor de gasten van de appartementen. “Hij wist heel veel te vertellen over Kreta”, laat Robert weten over de amicale eigenaar. “Dat deed hij bij allerlei uitstapjes die vanuit het complex geregeld werden. Dan kun je denken aan boottochtjes, snorkelen, cursussen Grieks koken, wandelingen en ga zo maar door.”

Voor Robert en familie was het een vakantie om nooit te vergeten. Ze konden lekker bezig zijn en iedere avond genieten van de goede sfeer. “Wij vonden het een ideale plek om een actieve zomervakantie te hebben. En oh ja, het privéstrand ligt op 20 meter afstand van het complex.”

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie