Folders verspreiden

20-10-2015 door: Kempen Media
HALLO Peel en Maas is een gratis uitgave van Kempen Media BV en verschijnt wekelijks op donderdag in de gemeente Peel en Maas in een oplage van ruim 19.250 exemplaren.

Bereik en bezorging
Kempen Media biedt u de mogelijkheid om reclamefolders te verspreiden met het nieuwsblad HALLO Peel en Maas. Ons bezorgcorps staat garant voor hoge betrouwbaarheid en een correcte bezorging. Het unieke bereik van ruim 98% van de huishoudens in de gemeente Peel en Maas en de daarbij horende hoge leesdichtheid zijn gegevens waar Kempen als uitgever trots op is.

Attentiewaarde
Om extra attentiewaarde te genereren worden alle folders in de vorm van een bijlageblok gratis vermeld in het nieuwsblad HALLO Peel en Maas. Op deze wijze wordt er een maximaal resultaat behaald met het verspreiden van folders via het nieuwsblad HALLO Peel en Maas.

Verspreidingsgebied
Op deze webpagina kunt u uw eigen verspreidingsgebied samenstellen door de juiste plaatsnamen aan te vinken. Vervolgens kiest u de juiste specificaties van het te verspreiden drukwerk en een eventuele extra oplage.

Reserveren
U ziet meteen wat de kosten (excl. btw) voor het produceren en verspreiden van de folders zijn. Klik op de button "Reserveer verspreiding" om meteen te reserveren. Binnen 2 werkdagen neemt één van onze werknemers contact met u op om uw reservering te bevestigen.

Baarlo
Beringe
Egchel
Grashoek
Helden
Kessel
Kessel-Eik
Koningslust
Maasbree
Meijel
Panningen
 
Specificaties
Formaat:
Gramsgewicht:
 
 
Oplage verspreiding:
Extra oplage:
 
Extra oplage = deze worden niet via het nieuwsblad HALLO Peel en Maas verspreid
 
Oplage totaal:
Totaalprijs:
 
Totaalprijs = produceren en verspreiden van folders, inclusief gratis vermelding in de vorm van een bijlageblok in ons nieuwsblad

 

Disclaimer | Copyright© 2017 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie