VVV-winkel Meijel geopend

23-5-2018 door: Redactie
De nieuwe VVV-winkel en Peelpunt aan het Raadhuisplein in Meijel is vrijdag 18 mei officieel geopend door wethouder Paul Sanders, voorzitter van Stichting Peelport Willie Martens en voorzitter Ger de Vlieger van toeristisch-recreatief platform Peel en Maas.
maskTop
VVV-winkel Meijel geopend
maskBottom

Na jaren van afwezigheid is de VVV weer terug in Meijel. In een samenwerking tussen de stichting Toeristisch Platform Peel en Maas, dat exploitant is van de VVV-winkels in Panningen, Baarlo en Kessel, en de stichting Peelport in Meijel is deze VVV opgericht met de kenmerkende huisstijl van Peel en Maas en de karakteristieke kleurstelling uit de Peel.

In de nieuwe winkel zijn diverse producten uit Peel en Maas in zijn algemeenheid en in het bijzonder uit Meijel verkrijgbaar, waaronder appel en perensap, peellikeur, ‘peelneutje’ en knapkoeken op Peelse wijze. Ook kan de bezoeker in de winkel terecht voor onder meer toeristische informatie, fiets- en wandelroutes, wenskaarten en diverse cadeaubonnen.

De winkel is sinds dinsdag 22 mei open van maandag tot en met zaterdag. Buiten het seizoen van 13.30 tot 17.00 uur en in juli en augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens evenementen is de winkel ook op zondag geopend.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie