Winnende winkel opent de deuren

21-3-2018 door: Redactie
Het duurde een paar maanden om alles klaar te maken, maar op woensdag 21 maart opende Sem Smolenaers haar nieuwe winkel in het centrum van Panningen. Eind november won ze de wedstrijd ‘Win je Winkel in Panningen’, waardoor ze met haar winkel FashionStash een eigen pand kon betrekken. Voorheen had ze een shop-in-shop in de winkel Chic & Choc.
maskTop
Winnende winkel opent de deuren
maskBottom

Smolenaers streed in november met vier overgebleven ideeën voor het pand in het centrum van Panningen. Haar winkel met handtassen, rugzakken en reisproducten werd als winnaar gekozen. Dankzij de actie hoeft Smolenaers een halfjaar geen huur te betalen voor het pand en krijgt ze gratis advies op onder meer juridisch, marketing- en financieel gebied. Ook kreeg ze een cheque van gemeente Peel en Maas.

Frisse wind door de branche

“De wedstrijd heeft het voor mij mogelijk gemaakt om als beginnend onderneemster op eigen benen te gaan staan”, laat Smolenaers weten. “Ik vind dat er wel een frisse wind mag waaien door de branche waar ik in zit.” De 27-jarige Panningse gaat zich voornamelijk richten op handtassen en lederwaren. “Met een trendy interieur en uitgebreide collectie probeer ik toonaangevend te zijn in de regio.”

Een doordacht en uitgewerkt plan

Naast de winkel in Panningen heeft Sem ook een online webshop. Dat was één van de redenen om haar tot winnaar uit roepen in november, zo liet juryvoorzitter Norbert Panken destijds weten. “We hebben voor Sem gekozen omdat zij een heel goed doordacht en uitgewerkt plan had. Het is duidelijk een toegevoegde waarde voor het centrum. Vooral de combinatie tussen online en offline shoppen heeft ze heel goed uitgewerkt. De bedoeling van de wedstrijd was de A-locatie in het centrum versterken en niet zomaar volduwen met de eerste de beste.” Smolenaers heeft er zin in en hoopt dat veel mensen de weg naar haar winkel gaan vinden. “Natuurlijk vind ik het gezellig als klanten komen shoppen in de winkel. En je weet wat ze zeggen: ‘A woman can never have too many handbags’”, lacht de nieuwe winkeleigenaar. De winkel van Smolenaers is te vinden op de Markt in Panningen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie