Woonlocatie Daelzicht geopend

26-4-2018 door: Redactie
De nieuwe woonlocatie van zorgorganisatie Daelzicht aan de Broekstraat in Maasbree werd vrijdag 20 april officieel geopend. Omdat de bewoners groot fan zijn van de dialectband Rowwen Hčze, hielp accordeonist Tren van Enckevort van de band met de openingshandeling.
maskTop
Woonlocatie Daelzicht geopend
maskBottom
Foto: Frank Eggels

Vijf maanden nadat de bewoners er hun intrek hebben genomen, werd onder toeziend oog van bewoners, hun familie, begeleiders, aannemers, de raad van bestuur en directie van Daelzicht en de wethouders Roland van Kessel en Paul Sanders van gemeente Peel en Maas het gebouw officieel in gebruik genomen.

Bij de decoratie van het gebouw werd het lied ‘Auto, vliegtuug’ van de Americaanse dialectband Rowwen Hèze als inspiratie gebruikt voor onder andere het fotobehang waarop een auto, vliegtuig, trein en boot te zien zijn. Dit omdat de bewoners van het nieuwe gebouw groot fan van de band zijn. Als special guest bij de opening werd daarom accordeonist Tren van Enckevort van de band gevraagd, die het gebouw mee opende.

In het gebouw aan de Broekstraat wonen twintig mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn twintig appartementen gerealiseerd en gemeenschappelijke ruimten, zoals woonkamers.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie