Bieb tipt zomerboeken

31-8-2017 door: Redactie
Het is weer tijd om lekker met een boek in het zonnetje te gaan zitten. Het maakt niet uit of dat thuis in de tuin is of op vakantie aan het zwembad, want een goed boek leest zich overal. De Bibliotheek Maas en Peel tipte boeken die niet mogen ontbreken in het vakantiekoffer, naast de tuinstoel of op de e-reader.
maskTop
Bieb tipt zomerboeken
maskBottom

“In het boek Stemmen uit het verleden wijst verpleegster Annabelle het huwelijksaanzoek van huisarts George af, waarna ze haar thuis in Londen verlaat en naar Parijs vertrekt. Daar raakt ze bevriend met de kunstschilder Henri en zijn vriend en schrijver Etienne. Met zijn drieën vertrekken ze naar de burgeroorlog in Spanje. De mannen om te vechten en Annabelle om aan de slag te gaan als verpleegster.”

”Annabelle en Henri worden verliefd en uiteindelijk raakt Annabelle zwanger. Tijdens een vijandige aanval wordt Henri echter geraakt en doodverklaard. Na het verlies van haar geliefde, keert Annabelle terug naar huis. Daar belooft George het kind dat Annabelle draagt te accepteren als ze met hem trouwt. Er wordt een dochtertje geboren, Eugenie.

Een prachtig historisch verhaal waarin de dochter van Annabelle en Henri na 18 jaar terugkeert naar Parijs om antwoord te vinden op vragen uit haar moeders verleden. Alle boeken van schrijfster Tamara McKinley zijn prachtig geschreven met veel inhoud, maar deze vind ik toch de allermooiste.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie